Kandidaten

Online marketing en online sales vacatures

Finest People heeft meer dan 10 jaar succesvolle ervaring met het bemiddelen van vaste en tijdelijke functies bij zowel start-ups als sterk gevestigde organisaties. Wij gaan transparant te werk en richten ons op lange termijn relaties met alle betrokken partijen. Ons team is gespecialiseerd in de volgende disciplines:

1

Affiliate Marketing

Finestpeople-icons-content

Content Marketing

Finestpeople-icons1

Online Sales

Finestpeople-icons-email marketing

E-mail Marketing

Finestpeople-icons-socialmedia

Social Media Advertising

Finestpeople-icons-mediaplanning

Media Planning

Finestpeople-icons-mobile

Mobile Advertising

FP1

Programmatic

Finestpeople-icons3

Search Marketing

Finestpeople-icons-webanalytics

Web Analytics

 

Waar ben jij naar op zoek?

Tijdens een bemiddelingstraject bespreken wij uitvoerig jouw ideale baan. We gaan het hebben over het soort functie dat je zoekt, de dagelijkse werkzaamheden, het type organisatie, de locatie, primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, doorgroeimogelijkheden en je privé situatie indien deze relevant is voor je sollicitatie.

Finest People wil namelijk inzicht krijgen in de beslissingen die je gemaakt hebt in het verleden en je beweegredenen om van baan te veranderen. Zo kunnen we jou zo goed mogelijk begrijpen. Indien nodig geven we je advies over jouw CV en carrièreplanning.

Alle informatie die jij als kandidaat met ons deelt is vertrouwelijk en wordt ook zo behandeld. Wij gaan met passende aandacht om met jouw CV en bespreken alles met jou. Je wordt ook pas na jouw instemming voorgesteld bij een van onze klanten. Op die manier houd je controle over jouw sollicitatieproces en weet je precies waar jouw CV ligt.

Begeleiding bij het sollicitatieproces

Een succesvol sollicitatieproces is grotendeels te danken aan een gedegen voorbereiding. Wij kennen de markt en weten hoe jij jezelf zo goed mogelijk kunt presenteren bij onze opdrachtgevers. Tijdens het sollicitatieproces word je intensief begeleidt en de organisatie en functie zullen gedetailleerd aan jou worden beschreven.

Jouw nieuwe uitdaging is daar, en dan?

Zelfs na het krijgen van de baan blijven wij met jou in contact. Zo kunnen we je optimaal bijstaan tijdens de eerste dagen bij je nieuwe werkgever. Je kunt ons dus altijd blijven bellen als je nog vragen of aanvullende wensen hebt!