Over ons

Recruitment in Digital Marketing & -Sales

Finest People is een recruitment consultancy gericht op het hogere segment binnen online marketing en online sales. De online markt is al jaren een van de sterkst groeiende, en het succes van steeds meer organisaties hangt af van een sterk online team. Wij helpen de toporganisaties van vandaag met het aantrekken van het beste talent in online marketing en -sales.

Omdat we sinds 2010 actief zijn in dit specifieke vakgebied, staan we met de beste digitale specialisten van Amsterdam in contact. Wij kennen hun drijfveer, hun sterke- en zwakke punten, maar ook in welke omgeving zij het best kunnen aarden. Zo kunnen we voor jouw organisatie een passende match maken op zowel vakkennis als persoonlijkheid.

 

Per discipline een gespecialiseerde recruiter

Iedere consultant binnen Finest People is gefocust op een eigen discipline in online marketing of digital sales. Zo heb je altijd een sparringspartner waarmee je op niveau kunt schakelen.

Online Marketing

Onze Online Marketing consultants zijn gespecialiseerd in de volgende gebieden:

Search Engine Marketing & Marketplaces – Frank Houtkamp

E-commerce & Digital Marketing – Frank Rück

CRM, E-mail & Marketing Automation – Matthijs van Rosmalen

CRO & Data Analytics – Babette Zimmerman

Programmatic Display & Social – Dylan Reichart

Online Marketeers – Maarten van Halen

Digital Sales

Voor onze Digital Sales consultants gelden de volgende vakgebieden:

Digital Sales (Media, E-commerce & Advertising) – Robert van de Riet

Vacatures

Op zoek naar een online marketing vacature? Of op zoek naar een online sales vacature? Op onze vacaturepagina vind je een ruim aanbod aan actuele online marketing en online sales vacatures in Amsterdam en omstreken.

Finest People werkt voor een breed scala aan organisatietypen. Denk hier bijvoorbeeld aan Adnetworks, Adverteerders, Mediabureaus, E-commerce organisaties, Publishers, you name it.  Benieuwd wat Finest People voor je te bieden heeft? Bekijk het op onze vacaturepagina.

Open communicatie

Het is voor beide partijen zonde als er veel geïnvesteerd wordt in een relatie waarbij je van tevoren had kunnen weten dat het niet tot het gewenste resultaat zou leiden.

Daarom zijn we altijd open in onze communicatie en geven we ons beste advies waarbij zowel klanten als kandidaten vrij in hun keuzes blijven.

Deze manier van samenwerken heeft ons gebracht waar we nu staan. Veel klanten bevelen ons daarom aan bij hun partners, en zo zijn we bijvoorbeeld preferred recruitment partner voor buitenlandse bedrijven die in Nederland willen starten.

Finest People Internationaal

In 2010 werd de eerste fundering gelegd voor Finest People Amsterdam. Vier jaar later werden onze internationale ambities verwezenlijkt: in 2014 werd Finest People Singapore gestart.  Drie jaar later zijn wij de Franse markt gaan bedienen: In 2017 maakte Finest People Parijs haar intrede.

Contact

Benieuwd wat Finest People voor jouw organisatie of carrière kan betekenen? Bel dan eens met een van onze collega’s via 020 8200 676, of laat een bericht achter:

Contact

Contact

  • Max. file size: 1 MB.