Werken bij

Werken bij Finest People

Finest People is een groeiende organisatie met grote ambities. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

Wil jij werken bij Finest People en als pionier meebouwen aan ons toekomstig succes? Bekijk dan snel onze vacature:


– Junior Recruitment Consultant in Amsterdam


Over Finest People

Begin 2010 is Finest People opgericht. Finest People is een werving en selectie bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van sales en marketing professionals binnen de digitale media in Amsterdam en omstreken. Intussen hebben we een zeer interessant bestand aan vaste klanten opgebouwd. Dit varieert van grote internationale organisaties tot kleine start-ups.

Finest People heeft de afgelopen jaren een goede naam weten op te bouwen in de markt. Daarom bevelen veel klanten ons aan bij hun partners. Inmiddels hebben we ook een samenwerking met de overheid die ons naar voren schuift als preferred recruitment partner voor buitenlandse bedrijven die in Nederland willen starten. Kandidaten sturen het CV door van hun oude collega´s en/of vrienden. Dit komt door de manier hoe wij bij Finest People omgaan met onze klanten en kandidaten.

Finest People hanteert een werkwijze die gericht is op de relatie voor de lange termijn met alle betrokken partijen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in hartje Amsterdam. Daarnaast hebben we kantoren in Singapore en Parijs. Vanwege de continue groei en het groeiende aantal klanten zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!