Werken bij

Werken bij Finest People

Wil jij werken bij Finest People en als pionier meebouwen aan ons toekomstig succes? Bekijk dan onze vacatures:


Junior Accountmanager


Community Builder (part-time)


Of bel ons direct voor meer informatie: 020 8200 676

Werken bij Finest People

Werken bij Finest People

Over Finest People

Begin 2010 is Finest People opgericht. Finest People is een werving en selectie bureau dat zich heeft gespecialiseerd in het bemiddelen van sales en marketing professionals binnen de digitale media. Intussen hebben we een zeer interessant bestand aan vaste klanten opgebouwd. Dit varieert van grote internationale organisaties tot kleine start-ups.

Finest People heeft de afgelopen jaren een goede naam weten op te bouwen in de markt. Daarom bevelen veel klanten ons aan bij hun partners. Inmiddels hebben we ook een samenwerking met de overheid die ons naar voren schuift als preferred recruitment partner bij buitenlandse bedrijven die naar Nederland willen komen. Kandidaten sturen het CV door van hun oude collega´s en/of vrienden. Dit komt door de manier hoe wij bij Finest People omgaan met onze klanten en kandidaten.

Finest People hanteert een werkwijze die gericht is op de relatie voor de lange termijn met alle betrokken partijen. We hebben een kantoor dat gevestigd is midden in Amsterdam en recentelijk hebben we ook een nieuw kantoor geopend in Singapore. Vanwege de continue groei en het groeiende aantal klanten zijn we op zoek naar een nieuwe collega.