Teamleden

Danny Klein

Maak kennis met Danny Klein, online marketeer bij Finest People. Danny geeft sturing aan onze locaties in Amsterdam, Parijs en Singapore. Hierin houdt hij zich voornamelijk bezig met data-analyse, strategie, copywriting, zoekmachine optimalisatie, social advertising en CRM.

Tips? Ideeën? Stuur Danny gerust een bericht!

Als raakvlak met mijn werk als online marketeer bij Finest People ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met het onderhouden van websites en het opzetten van leuke projecten. Daarnaast zie je mij op sportief gebied tijdens de lunch met collega’s in de sportschool, op woensdagen op het zaalvoetbalveld en sporadisch een enkele avond in het park als ik een rondje aan het hardlopen ben.

 

Naast mijn aandeel op gebied van online marketing breng ik mijn collega’s ook dagelijks kennis bij op culinair gebied.  Door onze royaal gevulde koelkast, broodbakmachine, stomer, grill, oven en kookplaat kunnen we eindeloos en gezond variëren, wat een zeer positieve bijdrage geeft aan de sfeer op kantoor.

 

Door de wisselwerking tussen deze belangrijke drie pilaren (professioneel, sportief en culinair) zit iedereen op kantoor dagelijks op een zeer aangenaam energielevel!