Teamleden

Mimi VerLoren van Themaat

Maak kennis met Mimi VerLoren van Themaat, Recruitment Consultant CRO, Web- en Data Analytics bij Finest People Amsterdam.

Mimi studeerde aan de Universiteit van Amsterdam en heeft eerder recruitment ervaring opgedaan bij een internationaal recruitment agency op gebied van Data Analytics. Mede hierdoor heeft ze veel kennis vergaard op gebied van recruitment en is ze analytisch erg sterk.

Haar persoonlijke en doelgerichte aanpak maken haar een prettige partner om mee samen te werken en te sparren over nieuwe ideeën.

Ben je benieuwd wat Mimi voor jou kan betekenen? Schroom dan niet om haar te benaderen voor een kennismaking.

Mimi VerLoren van Themaat

Consultant CRO, Web- & Data Analytics

LinkedIn Profiel

Oprechte interesse in mensen en gedreven door het kunnen bijdragen aan jouw succes maken dat ik met veel plezier in contact sta met zowel kandidaten als klanten. Samen kijken naar oplossingen, in plaats van problemen, is waar ik energie van krijg.

Zelf geniet ik erg van sporten met een hoge intensiteit, zoals kickboksen, en ben ik vaak in het park of op het strand te vinden met mijn hond Louis. Verder kook ik veel en ben ik altijd benieuwd naar tips voor nieuwe reisbestemmingen!

Mijn portfolio

Toon meer