Teamleden

Robert de Haas

Maak kennis met Robert de Haas: Business Development Director van Finest People. Een liefhebber van het vak, met ondertussen +10 jaar ervaring op de teller.

Robert sloot zich aan bij het bedrijf toen Finest People drie collega’s telde op één locatie. Vandaag de dag zijn dit er 21, op drie locaties. Robert zijn input hierin is tot op heden van grote waarde.

Het is Robert zijn werk om organisaties te adviseren en te voorzien van de best passende kandidaten. Het doel hierin is om ervoor te zorgen dat alle betrokken partijen als winnaar uit de race komen.

Ervaren organisatie of startende onderneming, je kunt niet altijd overal een antwoord op hebben. Robert kun je wel altijd inschakelen. Schroom daarom niet om contact met hem op te nemen als je er niet uitkomt. Hij staat je graag te woord.

Robert de Haas

Business Development Director

LinkedIn Profiel

Zet ambitieuze, vooralsnog onbereikbare doelen voor jezelf en groei naar de persoon die deze doelen kan bereiken. Op professioneel niveau krijg ik een kick van het samenbrengen van belanghebbenden die uiteindelijk sterker worden van elkaar. Persoonlijk ligt mijn passie in de motorsport, ik ben dan ook regelmatig te vinden rond circuits in binnen- en buitenland.