Teamleden

William Lanser

William Lanser heeft zijn eerste levensjaren ervaren in Jakarta (Indonesië) en is daarna naar Nederland verhuisd. In dit kleine kikkerlandje heeft hij de binnenlandse culturen mogen meemaken op de Veluwe, in Flevoland en de Randstad. Dit komt deels door zijn mini-carrière bij Defensie, maar vooral door de drang om steeds iets nieuws te ontdekken.

Vanaf kinds af aan had hij een fascinatie waarom mensen bepaalde keuzes maken en hoe advertising hierop inspeelt. Dit is ontwikkeld tot een passie voor sales en met name hoe hij mensen kan helpen met het maken van keuzes. Gecombineerd met een aanstekelijk enthousiasme voor tech en gadgets was de liefde voor digital marketing snel geboren. William is verantwoordelijk voor de digital sales markt bij Finest People.

William Lanser

Senior Consultant Sales Online

LinkedIn Profiel

Sporten en persoonlijke ontwikkeling, dan heb je mij op het puntje van de stoel. De constante uitdaging om jezelf te verbeteren en tijdens het proces gigantisch veel lol te hebben. Dat is voor mij topsport! Problemen zijn er immers genoeg. Het vinden van oplossingen, daar wil ik steeds beter in worden!

“The significant problems we face cannot be solved at the same level of thinking we were at when we created them”

Mijn portfolio

Toon meer