Vast Dienstverband

De juiste persoon op de juiste plaats

Goed personeel is cruciaal voor elke organisatie, maar het is niet eenvoudig om gemotiveerde mensen te vinden. Dit kost veel tijd en het leidt af van je core business. Wij nemen deze last voor jou uit handen.

Digital professionals voor vast dienstverband

Het team van Finest People in Amsterdam bestaat uit ervaren werving- en selectiespecialisten met sterke kennis binnen hun eigen specifieke discipline.

Dit vormt een situatie waarin zij inhoudelijk mee kunnen praten over relevante vacatures en uitsluitend met passende profielen zullen komen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem eens contact op met Robert de Haas via 020-8200 676 of laat je wensen achter via onderstaand formulier:

Zoek een nieuwe collega

Jouw nieuwe collega

Disciplines

Wij bemiddelen digital professionals binnen de volgende disciplines:

Recruitment online sales specialisten

Online Sales

Werving & Selectie Bureau voor Content Marketing

Content Marketing

Werving & Selectie Bureau voor Online Sales

E-commerce

Werving & Selectie Bureau voor E-mail Marketing

E-mail Marketing

Recruitment in Social Media Advertising

Social Media Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Media Planning

Media Planning

Werving & Selectie Bureau voor Mobile Advertising

Mobile Advertising

Recruitment voor display advertising specialisten

Display Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Search Marketing

Search Marketing

Werving & Selectie Bureau voor Web Analytics

Web Analytics

De best passende match

Om precies te schetsen waarnaar je op zoek bent, nemen we de vacature samen grondig door. Aan de hand van ons uitgebreide netwerk matchen we de meest geschikte kandidaten met het geschetste profiel.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten dat ze bij onze opdrachtgever worden voorgesteld. Daarbij zullen wij zoveel mogelijk informatie verschaffen, zodat jij een gedegen en gegronde keuze kunt maken of de kandidaat bij de openstaande vacature past.

Het proces

Finest People begeleidt het gehele proces en plant voor jou de interviews in. Indien gewenst kunnen wij je ook voorzien van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Na het gesprek geven wij jou een terugkoppeling van de kandidaat. Wanneer je tevreden bent over een kandidaat begeleiden wij jou in het vervolg proces: het aannemen van de kandidaat.

Laag risico

Wij staan achter onze diensten en daarom betaal je pas bij succes. Op deze manier verhoog je de kans om met de juiste kandidaat in zee te gaan met een laag risico.

Wil je dat wij ook voor jou de juiste persoon vinden voor een openstaande positie? Laat het ons weten via 020-8200 676 of stuur een bericht.