Vast Dienstverband

Een profiel op maat

Het team van Finest People bestaat uit ervaren werving- en selectiespecialisten met sterke kennis binnen hun eigen specifieke discipline. Dit vormt een situatie waarin zij inhoudelijk mee kunnen praten over relevante vacatures en uitsluitend met passende profielen zullen komen. Er wordt bemiddeld binnen de volgende disciplines:

1

Affiliate Marketing

Finestpeople-icons-content

Content Marketing

Finestpeople-icons1

Online Sales

Finestpeople-icons-email marketing

E-mail Marketing

Finestpeople-icons-socialmedia

Social Media Advertising

Finestpeople-icons-mediaplanning

Media Planning

Finestpeople-icons-mobile

Mobile Advertising

FP1

Programmatic

Finestpeople-icons3

Search Marketing

Finestpeople-icons-webanalytics

Web Analytics

 

Het proces

Om precies te schetsen waarnaar je op zoek bent nemen we de vacature samen grondig door. Aan de hand van ons uitgebreide netwerk matchen we de meest geschikte kandidaten met het geschetste profiel. Alle kandidaten die wij voorstellen weten dat ze bij onze opdrachtgever worden voorgesteld. Daarbij zullen wij zoveel mogelijk informatie verschaffen, zodat jij een gedegen en gegronde keuze kunt maken of de kandidaat bij de openstaande vacature past.

Finest People begeleidt het gehele proces en plant voor jou de interviews in. Indien gewenst kunnen wij je ook voorzien van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren. Na het gesprek geven wij jou een terugkoppeling van de kandidaat. Wanneer je tevreden bent over een kandidaat begeleiden wij jou in het vervolg proces: het aannemen van de kandidaat.

 

De volmaakte kandidaat

Wij staan achter onze diensten en daarom betaal je pas bij succes. Op deze manier verhoog je de kans om met de juiste kandidaat in zee te gaan met een laag risico. Wil je dat wij ook voor jou de juiste persoon vinden voor een openstaande positie? Bel dan +31 (0)20 8200 676 of stuur ons een bericht.