Werkgevers

Recruitment consultancy in online marketing

Finest People is een recruitment consultancy gericht op het hogere segment binnen online marketing. De markt van online marketing is al jaren een van de sterkst groeiende en het succes van steeds meer organisaties hangt hier vanaf. En wij helpen de toporganisaties van vandaag met het aantrekken van het beste talent in online marketing, in Amsterdam, Singapore en Parijs.

De inkoper helpen inkopen

Wij zijn een organisatie waar getalenteerde sales specialisten samen zijn gekomen om de markt te laten zien hoe (consultative) sales echt hoort te zijn.

De founder van Finest People, Umut Yasar, startte Finest People om een nieuw geluid te laten horen in de markt van sales & recruitment consultancy. Na jarenlang top performer te zijn binnen een van de grotere kantoren wereldwijd, heeft Umut met de start van Finest People sales teruggebracht naar de kern: De inkoper daadwerkelijk helpen inkopen.

Consultative sales met het doel om de klant echt te helpen met hun probleem. Geen hit ‘n run praktijken, maar hoogwaardige dienstverlening bieden, die naadloos aansluit op de behoefte van de klant.

Per discipline een gespecialiseerde recruiter

Elke consultant binnen Finest People heeft een eigen markt, zodat we jou van het beste advies kunnen voorzien. We zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:

 

Recruitment in Social Media Advertising

Social Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Web Analytics

Web Analytics

Werving & Selectie Bureau voor Online Sales

E-commerce

Werving & Selectie Bureau voor E-mail Marketing

E-mail Marketing & CRM

Recruitment online sales specialisten

Online Sales

Werving & Selectie Bureau voor Media Planning

Media Planning

Werving & Selectie Bureau voor Mobile Advertising

Mobile Advertising

Recruitment voor display advertising specialisten

Display Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Search Marketing

Search Marketing

Werving & Selectie Bureau voor Content Marketing

Content Marketing

 

Soorten dienstverband

Wij bemiddelen zowel interim professionals als professionals in vast dienstverband.

Meer weten?

Op zoek naar digitaal talent en benieuwd hoe wij jou daaraan kunnen helpen? Stuur ons een bericht of spar eens met een van onze consultants via 020-8200 676!