Werkgevers

Recruitment consultancy in online marketing en -sales

Finest People is een recruitment consultancy gericht op het hogere segment binnen online marketing en online sales. De online markt is al jaren een van de sterkst groeiende, en het succes van steeds meer organisaties hangt af van een sterk online team. Wij helpen de toporganisaties van vandaag met het aantrekken van het beste talent in online marketing en -sales.

Omdat we sinds 2010 actief zijn in dit specifieke vakgebied, staan we met de beste digitale specialisten van Amsterdam in contact. Wij kennen hun drijfveer, sterke- en zwakke punten, maar ook in welke omgeving zij het best kunnen aarden. Zo kunnen we voor jouw organisatie een passende match maken op zowel vakkennis als persoonlijkheid.

De inkoper helpen inkopen

Wij zijn een organisatie waar getalenteerde sales specialisten samen zijn gekomen om de markt te laten zien hoe (consultative) sales echt hoort te zijn. De inkoper daadwerkelijk helpen inkopen. Consultative sales met het doel om de klant echt te helpen met hun probleem. Geen hit ‘n run praktijken, maar hoogwaardige dienstverlening bieden, die naadloos aansluit op de behoefte van de klant.

Per discipline een gespecialiseerde recruiter

Om onze dienstverlening zo hoogwaardig mogelijk te houden, heeft elke consultant binnen Finest People een eigen markt. Zo kunnen we jou van het beste advies voorzien. We zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:

 

Recruitment in Social Media Advertising

Social Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Web Analytics

Web Analytics

Werving & Selectie Bureau voor Online Sales

E-commerce

Werving & Selectie Bureau voor E-mail Marketing

E-mail Marketing & CRM

Recruitment online sales specialisten

Online Sales

Werving & Selectie Bureau voor Media Planning

Media Planning

Werving & Selectie Bureau voor Mobile Advertising

Mobile Advertising

Recruitment voor display advertising specialisten

Display Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Search Marketing

Search Marketing

Werving & Selectie Bureau voor Content Marketing

Content Marketing

 

Soorten dienstverband

Wij bemiddelen zowel interim professionals als professionals in vast dienstverband.

Finest People

Finest People heeft de afgelopen jaren een goede naam weten op te bouwen in de markt. Daarom bevelen veel klanten ons aan bij hun partners. Inmiddels hebben we ook een samenwerking met de overheid die ons naar voren schuift als preferred recruitment partner voor buitenlandse bedrijven die in Nederland willen starten.

Finest People hanteert een werkwijze die gericht is op de relatie voor de lange termijn met alle betrokken partijen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in hartje Amsterdam. Daarnaast hebben we een kantoor in Singapore en in Parijs.

Meer weten?

Op zoek naar digitaal talent en benieuwd hoe wij jou daaraan kunnen helpen? Stuur ons een bericht of spar eens met een van onze consultants via 020-8200 676.