Interim

Voorkom schade door onverwachte ondercapaciteit

Veel bedrijven hebben jaarlijks te maken met de traditionele pieken en dalen in de werkdruk. Dit kan te maken hebben met seizoensgebonden producten of campagnes, vakantieperiodes, zwangerschapsverlof of het niet tijdig kunnen vinden van vast personeel. Een onverwachte periode van ondercapaciteit kan vergaande gevolgen hebben, waarvan de schade op korte termijn vaak nog niet zichtbaar is. Je kunt deze schade voorkomen door bijvoorbeeld tijdelijke krachten (interim) in te zetten.

 

Wij vangen de tijdelijke piek op

Vaste dienstverband en interim gaan hand in hand. Het ontbreken van een vaste kracht leidt namelijk vaak tot een piek in de werkdruk. Een interim professional kan de vaste kracht opvangen, terwijl er naar een nieuwe kandidaat gezocht kan worden. Zodra deze wordt aangenomen vindt er een overdracht plaats van de interim professional naar de medewerker in vast dienstverband. Op deze manier is de tijdelijke piek in werkdruk opvangen en kan het bedrijf tevens investeren in haar verdere groei middels een vaste werknemer. Wij bemiddelen voor interim professionals binnen de volgende disciplines:

1

Affiliate Marketing

Finestpeople-icons-content

Content Marketing

Finestpeople-icons1

Online Sales

Finestpeople-icons-email marketing

E-mail Marketing

Finestpeople-icons-socialmedia

Social Media Advertising

Finestpeople-icons-mediaplanning

Media Planning

Finestpeople-icons-mobile

Mobile Advertising

FP1

Programmatic

Finestpeople-icons3

Search Marketing

Finestpeople-icons-webanalytics

Web Analytics

 

Interim professionals in Amsterdam en omstreken

Finest People heeft door de jaren heen een exclusief netwerk opgebouwd van interim professionals. Naast het aanbieden van kandidaten voor vast dienstverband heeft Finest People bewezen ook tijdelijke vraagstukken uitstekend op te kunnen lossen. Wij staan achter onze diensten en daarom betaal je pas bij succes. Op deze manier verhoog je de kans om met een laag risico met de juiste kandidaat in zee te gaan.

Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn of wil je dat wij ook voor jou de juiste persoon vinden voor een openstaande positie? Bel dan +31 (0)20 8200 676 of stuur ons een bericht.