Interim

Digital interim professionals in Amsterdam e.o.

Finest People heeft door de jaren heen een exclusief netwerk opgebouwd van interim professionals in Amsterdam. Naast het aanbieden van kandidaten voor vast dienstverband heeft Finest People bewezen ook tijdelijke vraagstukken uitstekend op te kunnen lossen.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem eens contact op met Robert de Haas via 020-8200 676 of laat je wensen achter via onderstaand formulier:

Zoek een nieuwe collega

Jouw nieuwe collega

Recruitment in online sales & digital marketing

Onze consultants zijn toegewijd aan een eigen specifieke digitale discipline. Dit stelt ze in staat om op niveau met jou te sparren over een kandidaat die het best past bij jouw organisatie. In onderstaande video kom je meer te weten over onze werkwijze:

Voorkom schade door ondercapaciteit

Veel bedrijven hebben jaarlijks te maken met traditionele pieken en dalen in de werkdruk. Dit kan te maken hebben met seizoensgebonden producten, vakantieperiodes, campagnes, zwangerschapsverlof of het niet tijdig kunnen vinden van vast personeel.

Een onverwachte periode van ondercapaciteit kan vergaande gevolgen hebben, waarvan de schade op korte termijn vaak nog niet zichtbaar is. Je kunt deze schade voorkomen door bijvoorbeeld tijdelijke krachten (interim) in te zetten.

Wij vangen de tijdelijke piek op

Vaste dienstverband en interim gaan hand in hand. Het ontbreken van een vaste kracht leidt namelijk vaak tot een piek in de werkdruk. Een interim professional kan de vaste kracht opvangen, terwijl er naar een nieuwe kandidaat gezocht kan worden.

Zodra de interim professional wordt aangenomen, vindt er een overdracht plaats van de interim professional naar de medewerker in vast dienstverband. Op deze manier is de tijdelijke piek in werkdruk opgevangen en kan het bedrijf investeren in haar verdere groei middels een vaste werknemer.

Disciplines

Wij bemiddelen interim professionals binnen de volgende disciplines:

Recruitment online sales specialisten

Online Sales

Werving & Selectie Bureau voor Content Marketing

Content Marketing

Werving & Selectie Bureau voor Online Sales

E-commerce

Werving & Selectie Bureau voor E-mail Marketing

E-mail Marketing

Recruitment in Social Media Advertising

Social Media Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Media Planning

Media Planning

Werving & Selectie Bureau voor Mobile Advertising

Mobile Advertising

Recruitment voor display advertising specialisten

Display Advertising

Werving & Selectie Bureau voor Search Marketing

Search Marketing

Werving & Selectie Bureau voor Web Analytics

Web Analytics

Laag risico

Wij staan achter onze diensten en daarom betaal je pas bij succes. Op deze manier verhoog je de kans om met de juiste kandidaat in zee te gaan met een laag risico.

Wil je dat wij ook voor jou de juiste persoon vinden voor een openstaande positie? Laat het ons weten via 020-8200 676 of stuur een bericht.