Recruitment in Online Sales Specialisten

Recruitment in Online Sales

Finest People staat sinds 2010 dagelijks in contact met het gros van de digital specialisten die Amsterdam rijk is. Dit heeft zich tot een sterk netwerk gevormd waarop jij beroep kunt doen tijdens de zoektocht naar jouw gewenste nieuwe kandidaat.

Op zoek naar een Online Sales Specialist?

Onze gespecialiseerde consultant William Lanser is de aangewezen persoon om jou inhoudelijk te adviseren over het aannemen van een Online Sales Specialist.

Benieuwd welke profielen William kan matchen met jouw openstaande vacature(s)?

Zoek een nieuwe collega

Jouw nieuwe collega

 

Jij kiest de kandidaat

Om precies te schetsen waarnaar je op zoek bent, nemen we je vacature samen grondig door. Vervolgens matchen we de meest geschikte kandidaten aan de hand van jouw opgegeven criteria.

Alle kandidaten die wij voorstellen weten dat ze bij onze opdrachtgever worden voorgesteld. Daarbij wordt zoveel mogelijk informatie verschaft. Zo kan jij een gegronde keuze maken of de kandidaat op alle vlakken bij jouw openstaande vacature past.

Advies en begeleiding

Finest People begeleidt het gehele proces en plant voor jou de interviews in. Indien gewenst voorzien wij je ook van advies om het sollicitatieproces te optimaliseren.

Na het gesprek geven wij jou een terugkoppeling van de kandidaat. Bij tevredenheid begeleiden wij jou in het vervolg proces: het aannemen van de kandidaat.

Contact

Ben je op zoek naar een Online Sales Specialist of wil je meer weten? Neem dan eens contact op met William Lanser om vrijblijvend te sparren over jouw openstaande vacature(s).

Je komt in contact met William via 020 8200 676 of w.lanser@finestpeople.nl.